Tuntikirjaus

Infra-alan työnjohtaja

Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa

Maximus --- Rakennusalan vahva työllistäjä jo vuodesta 2001 ---

HAEMME VASTAVALMISTUNEITA TYÖNJOHTAJIA INFRA-ALAN ASIAKKAILLEMME.

Oletko jo hieman kokemusta kartuttanut ja rakennusalan työnjohdon tehtäviin kouluttautunut henkilö? Etsimme nyt työnjohtajia infra-alan hankkeisiin Uudellemaalle!

Tehtävänkuva:

Infra- ja viheralan työnjohdon tehtävät. Yhdessä tiimisi kanssa ohjaat hankkeiden eri osa-alueita laadukkaaseen lopputulokseen. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja saat pidettyä langat käsissäsi nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työnjohdon rooli on infra-alalla laaja, joten myös hankkeet voivat olla hyvinkin erilaisia keskenään. Joustavuus, monipuolisuus ja tiimipelaajan luonne ovat avainasemassa työnjohdon tehtävässä.

Pääsääntöiset työtehtävät:

Vastaava työnjohtaja johtaa työmaata kokonaisuudessaan, jonka tiimiin kuulut yhtenä työnjohtajista. Työnjohtajan roolissa vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista ja niiden etenemisestä aikataulun, budjetin, suunnitelmien ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Työnjohdon tehtäviin kuuluu myös alihankkijoiden ja työntekijöitä ohjaaminen näiden vaatimusten mukaisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla soveltuva koulutus (esim. rakennusmestari tai -insinööri). Toimit työnjohtajana vastuullisesti ja motivoituneesti sekä johdat tiimiäsi ammattimaisella otteella. Asiakkaamme tarjoaa laajan kokemuksen ja opettaa sinut alan saloihin.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

  • Vakituisen työsuhteen (suoraan asiakkaamme kirjoille)
  • TES mukaisen palkkauksen
  • Reilun ja mukavan työporukan

Tehtävän aloitus on heti/sovittavissa.  Haastattelemme hakijoita jatkuvasti jo hakuaikana, eli lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Ilmoita samalla koska voit aloittaa työt.

Olemme yhteydessä hakemusten perusteella sopivimpiin kandidaatteihin hakemuksesi saavuttua.

Lisätietoja tehtävästä saat myyntijohtaja Dinny Harjulalta puh: 050 479 5354 klo 8-16 välillä (arkisin).

Tutustu Maximukseen tästä: 

Etusivu - Maximus

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram