IV-projektipäällikkö pääkaupunkiseudulle

Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa

Maximus --- Rakennusalan vahva työllistäjä jo vuodesta 2001 ---

HAEMME IV-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE!

Onko sinulla kokemusta IV-projekteista ja urakoista, sekä kaipaatko uusia haasteita vastuullisessa tehtävässä? Oletko IV-alan proaktiivinen ammattilainen ja itseohjautuva tiimipelaaja? Etsimme nyt IV-projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen mukavaan porukkaan pääkaupunkiseudulle!

Asiakasyrityksemme on IV-alan kasvava yritys, jossa työskentelee lähes sata kiinteistötekniikan ammattilaista. Työntekijät viihtyvät yrityksessä monipuolisten työtehtävien ja hyvän ilmapiirin ansiosta. Huumori on läsnä työpaikalla ja työhön suhtaudutaan silti tinkimättömällä ammattitaidolla!

Tehtävänkuva:

IV-projektipäällikkönä toimit asentajien lähiesihenkilönä ja työnjohtajana. Sinulla on hyvät verkostoitumis-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä osaat luoda myönteisen ja kannustavan työilmapiirin. Teet asiakkaiden kanssa tiivistä yhteistyötä, tarjoten kokonaisvaltaista palvelua. Työ on vastuullista ja monipuolista, mutta työnkuva muokkaantuu oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Osaat toimia itsenäisesti ja toimit luontevasti myös tiimin jäsenenä. 

Pääsääntöiset työtehtävät:

  • Asennus-, korjaus- ja projektitöiden sekä urakoiden työnjohto 
  • Tarjouslaskenta
  • Esihenkilötyöskentely
  • Asiakasyhteistyö

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri tai teknikko)
  • Kokemusta projektien vetämisestä ja urakkalaskennasta
  • Tehtävään soveltuvaa kokemusta 3 vuoden ajalta
  • Reipasta ja huolellista työskentelyotetta
  • Hyviä organisointitaitoja

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

IV-projektipäällikkönä teet työtä mukavassa porukassa ja sinusta pidetään huolta - yritys haluaa, että viihdyt töissä! Työyhteisö on ammattitaitosta ja työtehtävät ovat mielenkiintoisia. Palkkaus on kilpailukykyinen ja saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut kuten kulttuuri- ja liikuntaedun, sähköpyöräedun ja mahdollisuuden koulutuksiin. Työpiste sijaitsee Vantaalla, mutta tulet liikkumaan pääkaupunkiseudulla ja muuallakin Uudenmaan alueella. Työllistyt vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaamme kirjoille.

Tehtävä alkaa sopimuksen ja haku päättyy 10.4. tai sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan paikkaa viipyilemättä! Lähetä hakemus linkin kautta ja kerro meille osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Laura Pahlmanilta 050 479 5217 ja myyntijohtaja Dinny Harjulalta 050 479 5354 klo 8-16 välillä (arkisin).

Jos tämä tehtävä ei ollut sinua varten, niin lähetä meille avoin hakemus.

Etsimme sinulle sopivamman työkohteen, määräaikaisen tai vakituisen.

Tutustu Maximukseen tästä: Etusivu - Maximus

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram