Tuntikirjaus

Mittariasentajia Kuopioon ja Suonenjoelle

Sijainti: Kuopio, Suonenjoki, Varkaus

Maximus – Rakennusalan vakavarainen työllistäjä yli 20 vuoden kokemuksella!

Etsimme ammattitaitoisia sähköasentajia mittariasennusprojektiin Kuopion ja Suonenjoen alueille, joka kestää vuoden verran. Tarjoamme joustavan työaikataulun, joka mahdollistaa myös pidemmät vapaa-ajat. Pääset osaksi taitavaa tiimiä ja ainutlaatuista työyhteisöä, missä voit ansaita houkuttelevasti tunti- ja tuotantopalkkion avulla!

Työtehtäviisi kuuluu itsenäiset sähkömittareiden vaihto- ja käyttöönottotyöt, niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin tiloissa. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja kattavan perehdytyksen, mikä takaa sinulle valmiudet työskennellä varmoin ottein itsenäisesti.

Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää vähintään vuoden kokemusta sähköasentajan tehtävistä valmistumisesi jälkeen. Ajokortti on välttämätön, sillä käytössäsi on työtehtäviä varten asiakasyrityksemme auto.

Tarjoamme joustavat työajat ja mahdollisuuden tehdä pidempiä päiviä. Ulkopaikkakuntalaisille järjestämme asumisen, joten asunnon hankkiminen ei ole huolesi.

Työ alkaa heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä ja kestää aina syyskuuhun 2024 asti.  Hae tehtävää lähettämällä CV:si alla olevan linkin kautta.

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi ripeästi ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa työhistoriastasi, ja varmista nopeampi työllistymisesi!

Lisätietoa tehtävästä: asiakaspäällikkö Timo Mikkonen, puh: 050 434 3010, arkisin klo 8­­­–16 välillä.

Ammattilaistemme joukkoon liittyminen kannattaa – urasi jokaisessa vaiheessa!

 

Maximuksen työntekijänä saat:

  • Väylän erilaisiin työmahdollisuuksiin kokemuspohjasi ja toiveidesi mukaan – sinä päätät!
  • Yksinkertaisen hakuprosessin – yhdellä hakemuksella olet mukana muissakin hauissa.
  • Laadukkaat työkalut ja -varusteet (mm. Makita).
  • Kattavat työterveyspalvelut käyttöösi Pihlajalinnassa.
  • Tukea organisaatioltamme työsuhteesi ajan, jotta menestyt työtehtävissäsi.
  • Kilpailukykyisen palkan, sillä arvostamme ammattitaitoasi ja panostasi.
  • Vakinaistumismahdollisuuden ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työllistymiseen.
  • Henkilökunta-alennuksia käyttöösi määrätyille yhteistyökumppaneille.

 

Meillä Maximuksella on vahva toimiala osaaminen talonrakentamissa, talotekniikassa ja infra-alalla. Yli 20 vuoden kokemuksemme ja poikkeuksellisen laajat verkostomme ovat alan kärkeä. Olemme vakavarainen yritys, jonka positiivinen ilmapiiri ja ammattitaitoinen organisaatio ovat luoneet meille vahvan maineen työnantajana. Toimimalla ihmisläheisesti olemme sitoutuneet luomaan työympäristön, jossa jokainen tuntee itsensä arvostetuksi ja tulee kuulluksi. Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme ja lue Maximuksen työntekijöiden uratarinoita. Meillä viihdytään aidosti!

Etusivu - Maximus

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram