PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa

ETSIMME ASIAKKAALLEEMME PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ/TYÖNJOHTAJAA PK-SEUDULLE!

Asiakasyrityksemme on korjaus- ja saneerausrakentamiseen erikoistunut yritys. He tekevät pääasiassa liike- ja toimitilojen rakennus- ja saneeraustöitä Uudenmaan alueella.  Yrityksen asiakkaita ovat niin kotimaiset, kun kansainväliset kiinteistösijoitusyhtiöt sekä julkisen sektorin yritykset. Voimakkaan kasvun myötä tarvitsevat he lisää osaajia tiimiinsä! 
 
Projektipäällikkönä vastaat mm. rakennusprojektien tehokkaasta toteutuksesta aina tuotetilauksista henkilöresursseihin sekä loppudokumentointiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden sekä koko yksikön työntekijöiden kanssa ja pidät huolen, että työt valmistuvat ajallaan. Rakennuspiirustukset ovat arkipäivää ja osaat käyttää perusohjelmia. Pidät huolta, että työmaat pyörivät ja tarvittaessa pystyt toimimaan myös muiden tukena. 

Toivomme projektipäälliköltä:

  • Kokemusta rakennusalalta, erityisesti työnjohdollisista tehtävistä
  • Hyvää paineensietokykyä ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa
  • Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä 
  • Taitoa hallita laajoja kokonaisuuksia
  • Itsenäistä ja proaktiivista työskentelyotetta
  • Tunnollista ja ratkaisukeskeistä tyyliä

Voit olla joko jo kokenut konkari tai vasta hiljattain alalle valmistunut - arvostamme kuitenkin tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai Rakennusmestari).  Toimit sujuvasti englannin ja suomen kielellä, sekä olet joustava työaikojen suhteen erityisesti kiireisinä aikoina. Haemme nyt työhön tarttuvaa ja reipasta projektipäällikköä!

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa eteenpäin jo hakuaikana! Haku päättyy 6.10., hae heti!

Lisätietoa tehtävästä antaa Dinny Harjula (puh: 050 479 5354) tai Laura Pahlman (puh: 050 479 5217).

Jos tämä tehtävä ei ollut sinua varten, niin lähetä meille avoin hakemus.

Etsimme sinulle sopivamman työkohteen, määräaikaisen tai vakituisen.

Tutustu Maximukseen tästä: Etusivu - Maximus

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram