PURKUTYÖNTEKIJÄ

Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa

Maximus --- Rakennusalan vahva työllistäjä jo vuodesta 2001 ---

ETSIMME ASIAKKAILLEMME USEAMPAA PURKUTYÖNTEKIJÄÄ!

Nautitko fyysisestä työstä ja toimitko työmaalla ennakkoluulottomasti? Entä pysyvätkö sinulla erilaiset purkukoneet ja -työkalut käsissäsi, ja löytyykö sinulta luontaisesti reipasta otetta työntekoon? Jos vastasit kyllä ja olet lisäksi positiivinen tiimipelaaja, niin meillä on sinulle töitä!

Asiakkaamme ovat pääkaupunkiseudulla toimivia erilaisia rakennusalan ammattilaisia, sekä pieniä että suuria yrityksiä. Työkohteita on mm. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, osa kohteista voi sijaita myös taajaman ulkopuolella, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Kohteina on sekä toimitila- että asumisrakennuksia ja töitä tehdään kohteesta riippuen sisä- tai ulkopuolella, ja joko vahinkosaneeraus- tai purkutyömaalla. 

Purkutyöntekijän tyypillisiä työtehtäviä ovat esim. väliseinien purku, raivaus, runkojen purku ja kylpyhuoneiden lattioiden piikkaus. Töitä tehdään niin käsillä kuin koneellakin, joten monipuolinen purkutausta ja asbestipurkutyöluvan omaaminen on plussaa. Saat meiltä kaikki tarvittavat työkalut, kuten piikkauskoneen ja kussakin kohteessa vaadittavan hengityssuojaimen.

Ensisjaisesti etsimme kovakuntoisia kokeneita konkareita, mutta voit olla myös aloitteleva purkutyöntekijä! Lähetä hakemus viipymättä, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lähetä hakemus linkin kautta ja kerro meille osaamisestasi.

Ilmoita samalla koska voit aloittaa työt.

Olemme sinuun yhteydessä hakemuksesi saavuttua.

Tarjoamme työntekijöillemme:

  • Yhdellä hakemuksella useita työmahdollisuuksia
  • Terveyspalvelut heti käytössäsi
  • Tarjoamme laadukkaat työvaatteet ja varusteet (mm. Blåkläder)
  • Saat meiltä ammattitason akkukäyttöiset työkalut käyttöösi, mm. Hiltin tai Makita
  • Liikuntaetu Forever -klubille
  • Työssä vaadittavat korttikoulutukset 
  • Olemme työnantajasi ja tarjoamme motivoivan palkkatason
  • Tarvittaessa apua asumisjärjestelyihin
  • Voit työllistyä kauttamme pitkäaikaisesti 

Jos tämä tehtävä ei ollut sinua varten, niin lähetä meille avoin hakemus.

Etsimme sinulle sopivamman työkohteen, määräaikaisen tai vakituisen.

Tutustu Maximukseen tästä: Etusivu - Maximus

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram