PUURAKENTAMISEN EKSPERTTI

Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa

Maximus --- Rakennusalan vahva työllistäjä jo vuodesta 2001 ---

Etsimme käden taitoisia puurakentamisen eksperttejä pk-seudulle!

Haemme asiakasyrityksillemme useampaa puurakentamisen moniosaajaa pääkaupunkiseudulle. Töitä on tarjolla sekä uudis- että saneerauspuolella, ja työkohteita on pääkaupunkiseudulla, pääasiassa Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjolla on useita työkohteita ja saat itse vaikuttaa, mihin näistä työllistyt, oman mielenkiinnon ja osaamisen mukaan.

Puurakentamisen eksperttinä työtehtäväsi voivat olla mm. arvokohteiden entisöinti, mittatilaushyllyjen tekeminen, pöytien valmistus, kiintokalusteiden valmistus/asennus ja puulistojen käsittely. Kaikkea tätä sinun ei tarvitse hallita, mutta toivomme kuitenkin monipuolisuutta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta puurakentamisesta. Taustaltasi voi olla esim. puuseppä, sisäkirvesmies tai vaikka pintakäsittelyn ammattilainen - pääasia, että työkalut pysyvät käsissäsi!

Toivomme hakemuksia tekijöiltä, joilla on hahmotuskykyä ja silmää puurakentamista kohtaan. Lisäksi sinulla on valmius itsenäiseen työskentelyyn ja halu hoitaa työsi kunnialla alusta loppuun, sillä arvostat omaa käden jälkeäsi. Halutessasi voit työllistyä pitkäksikin aikaa, sillä saatuasi kohteen valmiiksi etsimme sinulle heti uuden. 

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetä hakemus heti! Ilmoita samalla, milloin voit aloittaa työt. Otamme mielellämme vastaan myös kuvia edellisistä töistäsi. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana päivänä hakemuksesi saavuttua.

Lähetä hakemus linkin kautta ja kerro meille osaamisestasi.

Tarjoamme työntekijöillemme:

  • Yhdellä hakemuksella useita työmahdollisuuksia
  • Terveyspalvelut heti käytössäsi
  • Tarjoamme laadukkaat työvaatteet ja varusteet (mm. Blåkläder)
  • Saat meiltä ammattitason akkukäyttöiset työkalut käyttöösi, mm. Hiltin tai Makita
  • Liikuntaetu Forever -klubille
  • Työssä vaadittavat korttikoulutukset 
  • Olemme työnantajasi ja tarjoamme motivoivan palkkatason
  • Tarvittaessa apua asumisjärjestelyihin
  • Voit työllistyä kauttamme pitkäaikaisesti 

Jos tämä tehtävä ei ollut sinua varten, niin lähetä meille avoin hakemus.

Etsimme sinulle sopivamman työkohteen, määräaikaisen tai vakituisen.

Tutustu Maximukseen tästä: Etusivu - Maximus

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram