Rakennus- ja kivimiehiä Pirkanmaalle

Sijainti: Ikaalinen, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere

Maximus --- Rakennusalan vahva työllistäjä jo vuodesta 2001 ---

HAEMME RAKENNUS- JA KIVIMIEHIÄ PIRKANMAALLE!

Kiinnostaako sinua työskentely alaan parhaalla kalustolla ja rautaisen työnjohdon ohjaamana? Löytyykö sinulta monipuolista osaamista ja hyvä työmoraali? Haemme nyt useampaa aktiivista tiimipelaajaa osaavaan työporukkaan Pirkanmaalle!

Etsimme nyt useampaa rakennus- ja kivimiestä leikkipuistojen rakentamiseen sekä huoltamiseen Pirkanmaalle. Työkohteet sijaitsevat Tampereelta 200 km:n säteellä ja työmaita on mm. Tampereella, Nokialla, Lempäälässä ja Pirkkalassa - saat itse vaikuttaa mihin näistä työllistyt. Yleisimpiä työtehtäviä ovat leikkipuistojen kalustaminen, pohjien teko, aitojen rakentaminen ja kivityöt. 

Työtä tehdään ryhmässä, joten sinun tulee osata työskennellä tiimissä ja ymmärtää sen merkitys. Arvostamme erityisesti ahkeraa ja oma-aloitteista työskentelyotetta, joten osaat tarttua tehtäviin ja viet ne loppuun asti. Toivomme myös, että sinulla on kokemusta vastaavista työtehtävistä, arvostat omaa käden jälkeäsi ja olet myös innokas oppimaan uutta. 

Työ alkaa maaliskuun lopulla ja töitä on tarjolla joulukuuhun asti! Nappaa tästä itsellesi monipuolinen ja haluttu tehtävä!

Haastattelemme hakijat hakemusten saavuttua ja haku päättyy sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemus linkin kautta ja kerro meille osaamisestasi. Ilmoita samalla koska voit aloittaa työt. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksesi saavuttua.

Lisätietoja tehtävästä saat asiakaspäällikkö Timolta puh: 050 434 3010 klo 8-16 välillä (arkisin).

Tarjoamme työntekijöillemme:

  • Yhdellä hakemuksella useita työmahdollisuuksia
  • Terveyspalvelut heti käytössäsi
  • Tarjoamme laadukkaat työvaatteet ja varusteet (mm. Blåkläder)
  • Saat meiltä ammattitason akkukäyttöiset työkalut käyttöösi, mm. Hiltin tai Makita
  • Työssä vaadittavat korttikoulutukset 
  • Olemme työnantajasi ja tarjoamme motivoivan palkkatason
  • Tarvittaessa apua asumisjärjestelyihin
  • Voit työllistyä kauttamme pitkäaikaisesti 

Jos tämä tehtävä ei ollut sinua varten, niin lähetä meille avoin hakemus.

Etsimme sinulle sopivamman työkohteen, määräaikaisen tai vakituisen.

Tutustu Maximukseen tästä: Etusivu - Maximus

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram