RAKENNUSALAN AMMATTILAINEN

Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa

Maximus --- Rakennusalan vahva työllistäjä jo vuodesta 2001 ---

HAEMME ASIAKKAILLEMME USEAMPAA RAKENNUSALAN MONITAITOISTA AMMATTILAISTA!

Rakennusmiehenä sinulle on kertynyt kokemusta ja osaamista erilaisista rakennusvaiheista aina aloituksesta viimeistelyyn asti. Hallitset erilaisia työvaiheita, etkä pelkää tarttua tuumasta toimeen ja työkalut pysyvät ehdottomasti käsissäsi. Sinulla on erityisen ahkera työote, olet positiivinen tiimipelaaja ja rakennusalan monitaitoinen ammattilainen!

Asiakkaamme ovat pääkaupunkiseudulla toimivia erilaisia rakennusalan osaajia, sekä pieniä että suuria yrityksiä. Työkohteita on mm. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, ja osa kohteista voi sijaita myös taajaman ulkopuolella, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Kohteina on sekä toimitila- että asumisrakennuksia ja töitä tehdään kohteesta riippuen sisä- tai ulkopuolella, ja uudis- tai saneeraustyömaalla. Työkohteiden pituus vaihtelee muutamasta päivästä useisiin vuosiin. Voit itse vaikuttaa siihen mihin näistä työllistyt!

Työtehtävät:

Monipuolisiin rakennusmiehen tehtäviin kuuluvat lähes kaikki työt talonrakennuksen ja betonirakentamisen väliltä. Kaikkea tätä sinun ei tarvitse hallita, mutta toivomme laajaa osaamista. Tyypillisiä työtehtäviä ovat mm. asennukset, listoitukset, väliseinät, purkutyöt, paikkamuuraukset, paikkamaalaus, aitojenasennus, työmaarappusten asentaminen, muottienteon avustaminen ja telineiden rakentaminen. 

Odotamme sinulta:

Koulutukseltasi voit olla esim. kirvesmies tai talonrakentaja - pääasia, että työkalut pysyvät käsissäsi säällä kuin säällä! Sinulla on kokemusta erilaisista rakennusalan tehtävistä, toimit oma-aloitteisesti ja kykenet itsenäiseen työhön. Hyvä lisä on myös kuvienlukutaito ja laserin sujuva hallinta. 

Lähetä hakemus viipymättä, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lähetä hakemus linkin kautta ja kerro meille osaamisestasi.

Ilmoita samalla koska voit aloittaa työt.

Olemme sinuun yhteydessä hakemuksesi saavuttua.

Tarjoamme työntekijöillemme:

  • Yhdellä hakemuksella useita työmahdollisuuksia
  • Terveyspalvelut heti käytössäsi
  • Tarjoamme laadukkaat työvaatteet ja varusteet (mm. Blåkläder)
  • Saat meiltä ammattitason akkukäyttöiset työkalut käyttöösi, mm. Hiltin tai Makita
  • Liikuntaetu Forever -klubille
  • Työssä vaadittavat korttikoulutukset 
  • Olemme työnantajasi ja tarjoamme motivoivan palkkatason
  • Tarvittaessa apua asumisjärjestelyihin
  • Voit työllistyä kauttamme pitkäaikaisesti 

Jos tämä tehtävä ei ollut sinua varten, niin lähetä meille avoin hakemus.

Etsimme sinulle sopivamman työkohteen, määräaikaisen tai vakituisen.

Tutustu Maximukseen tästä: Etusivu - Maximus

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram