Sähköasentajia urakkatöihin Pirkanmaalle

Sijainti: Nokia, Parkano, Tampere, Virrat, Ylöjärvi

Maximus --- Rakennusalan vahva työllistäjä jo vuodesta 2001 ---

HAEMME ASIAKKAALLEMME SÄHKÖASENTAJIA MITTARIASENNUSPROJEKTIIN PIRKANMAALLE!

Koko projekti kestää 3 vuotta, johon voit sitoutua joko koko ajaksi tai halutessasi lyhyemmäksi aikaa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa itsellesi sopivaan viikkorytmiin, joka mahdollistaa myös pidemmät vapaat. Osaavan tiimin tuen ja mahtavan työporukan lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä hyviin tuloihin tuntipalkan ja tuotantopalkkion ansiosta!

Asiakasyrityksemme suunnittelee, rakentaa, ylläpitää ja operoi tieto- ja sähköverkkoja. Lyhyesti sanottuna yritys mahdollistaa kaikkien tarvitsemat yhteydet, palvelut sekä elämisen vapauden. Yhdessä ja turvallisesti. 

Haemme nyt reippaalla ja ahkeralla asenteella varustettuja sähköasentajia, jotka kykenevät itsenäiseen työhön ja ovat asiakaspalveluhenkisiä. Tehtävä pitää sisällään vanhojen mittareiden purkamista ja uusien asentamista asiakkaiden koteihin ja toimitiloihin.

Työtä tehdään Pirkanmaan alueella, kyseessä on liikkuvatyö ja saat työauton käyttöön suoraan asiakkaaltamme. Työtehtäviin kuuluu itsenäiset sähkömittareiden vaihto- ja käyttöönottotyöt yksityis- ja yritysasiakkaiden tiloissa. Saat käyttöösi tarvittavat nykyaikaiset työvälineet ja kattavan perehdytyksen jälkeen työtä tehdään itsenäisesti.

Edellytämme sinulta sähköasentajan koulutusta, vähintään 1 vuoden kokemusta sähköasentajan töistä ja B-ajokorttia. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöisyys ovat eduksesi sekä lisäksi olet tottunut noudattamaan sähkö- ja työturvallisuusmääräyksiä. Tämä on mahdollisuutesi oppia uutta ja saada muhkea tili!

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää haluamasi ajan tai koko projektin keston.

Haastattelemme hakijat hakemusten saavuttua ja haku päättyy sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä hakemus linkin kautta ja kerro meille osaamisestasi.

Ilmoita samalla koska voit aloittaa työt.

Olemme sinuun yhteydessä hakemuksesi saavuttua.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Miko puh: 050 438 4397 ja Timo puh: 050 434 3010 klo 8-16 välillä (arkisin).

Tarjoamme työntekijöillemme:

  • Yhdellä hakemuksella useita työmahdollisuuksia
  • Terveyspalvelut heti käytössäsi
  • Tarjoamme laadukkaat työvaatteet ja varusteet 
  • Työssä vaadittavat korttikoulutukset 
  • Olemme työnantajasi ja tarjoamme motivoivan palkkatason
  • Tarvittaessa apua asumisjärjestelyihin
  • Voit työllistyä kauttamme pitkäaikaisesti 

Jos tämä tehtävä ei ollut sinua varten, niin lähetä meille avoin hakemus.

Etsimme sinulle sopivamman työkohteen, määräaikaisen tai vakituisen.

Tutustu Maximukseen tästä: Etusivu - Maximus

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram