Tuntikirjaus

Sähköasentajia urakkatöihin

Sijainti: Kanta-Häme, Forssa, Hämeenlinna, Riihimäki, Pirkanmaa, Akaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Tampere, Ylöjärvi

Maximus --- Rakennusalan vahva työllistäjä jo vuodesta 2001 ---

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia sähköasentajia mittariasennusprojektiin!

Kyseessä on mittariasennusprojekti, joka kestää vuoden 2024 loppuun asti, johon toivomme sinun sitoutuvan koko ajaksi. Tarjoamme joustavan työaikataulun, joka mahdollistaa myös pidemmät vapaa-ajat. Pääset osaksi osaavaa tiimiä ja mahtavaa työyhteisöä, jossa voit ansaita hyvin tunti- ja tuotantopalkkion avulla!

Haemme reippaita ja ahkeria sähköasentajia, joilla on itsenäinen työote ja hyvät asiakaspalvelutaidot. Tehtävä sisältää vanhojen mittareiden purkamista ja uusien asentamista asiakkaidemme koteihin ja toimitiloihin. Teet itsenäistä mittarinvaihto- ja käyttöönottotyötä yksityis- ja yritysasiakkaiden tiloissa Tampereen ja Hämeenlinnan alueilla. Työ on liikkuvaa, ja saat käyttöösi työauton suoraan asiakkaaltamme. Yritys tarjoa sinulle nykyaikaiset työvälineet ja kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti.

Sinulla tulee olla vähintään 1 vuoden kokemus sähköasentajan töistä ja sähköasentajan koulutus, sekä B-ajokortti. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne ovat eduksesi, ja olet tottunut noudattamaan sähkö- ja työturvallisuusmääräyksiä. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus oppia uutta ja ansaita hyvin!

Työ alkaa heti, ja kestää vähintään yhden vuoden ajan. Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita hakemuksen saapumisen jälkeen ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Ulkopaikkakuntalaisille järjestämme tarvittaessa asunnon.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspäällikkö Timo puh: 050 434 3010 klo 8-16 välillä (arkisin).

Tarjoamme työntekijöillemme:

  • Yhdellä hakemuksella useita työmahdollisuuksia
  • Terveyspalvelut heti käytössäsi
  • Laadukkaat työvaatteet ja varusteet (mm. Blåkläder)
  • Ammattitason akkukäyttöiset työkalut käyttöösi, mm. Hiltin tai Makita
  • Työssä vaadittavat korttikoulutukset 
  • Olemme työnantajasi ja tarjoamme motivoivan palkkatason
  • Tarvittaessa apua asumisjärjestelyihin
  • Voit työllistyä kauttamme pitkäaikaisesti 

Jos tämä tehtävä ei ollut sinua varten, niin lähetä meille avoin hakemus.

Etsimme sinulle sopivamman työkohteen, määräaikaisen tai vakituisen.

Tutustu Maximukseen tästä: Etusivu - Maximus

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram