Särmääjä / Hitsaaja

Sijainti: Espoo, Helsinki, Kerava, Vantaa

Maximus --- Rakennusalan vahva työllistäjä jo vuodesta 2001 ---

Haemme särmääjää / hitsaajaa Vantaalle!

Etsimme asiakasyrityksellemme Vantaan laitokselle kokenutta särmääjää / hitsaajaa. Toimeksiantajamme on perheyritys ja toimii jo 70:n vuoden kokemuksella. He ovat erikoistuneet kehittämään ja valmistamaan ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden eri aloille. Yhdessä tekeminen, rohkeus ja uudistuminen kuuluvat yrityksen arvoihin ja toimintaperiaatteisiin - mikäli tunnistat myös itsesi näistä, on tämä työpaikka sinua varten!

Työnkuva lyhyesti:

Tehtäväsi on erikokoisten (1,5mm - 4m) RST/HST metallilevyjen särmäys. Teet särmättävien levyjen mitoituksen ja ohjelmistojen määrityksen koneelle. Vaihdat terät särmättävien levyjen mitoituksen mukaisesti.  

Edellytämme sinulta:

Sinulla on vähintään 2 vuoden kokemus metallialan töistä, TIG hitsauksesta ja Amanda -särmääjän käytöstä. Olet erityisen tottunut työskentelemään ruostumattomasta teräksestä valmistettavien tuotteiden kokoonpanon ja hitsauksen parissa, ja kuvien lukutaito on perusosaamistasi.   

Olet vastuullinen työntekijä ja omalla aktiivisuudellasi osoitat, että et pelkää tarttua tuumasta toimeen. Saatat työtehtäväsi pitkäjänisesti loppuun, sillä arvostat omaa käden jälkeäsi. 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työsuhteen. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla hyvin kulkuyhteyksien varrella. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksen viipyilemättä linkin kautta, ja kerro meille osaamisestasi! 

Olemme sinuun yhteydessä hakemuksesi saavuttua.

Lisätietoja tehtävästä saat henkilöstökonsultti Pekalta, puh: 050 592 2808, arkisin klo 8-16 välillä.

Tarjoamme työntekijöillemme:

  • Yhdellä hakemuksella useita työmahdollisuuksia
  • Terveyspalvelut heti käytössäsi
  • Tarjoamme laadukkaat työvaatteet ja varusteet (mm. Blåkläder)
  • Saat meiltä ammattitason akkukäyttöiset työkalut käyttöösi, mm. Hiltin tai Makita
  • Liikuntaetu Forever -klubille
  • Työssä vaadittavat korttikoulutukset 
  • Olemme työnantajasi ja tarjoamme motivoivan palkkatason
  • Tarvittaessa apua asumisjärjestelyihin
  • Voit työllistyä kauttamme pitkäaikaisesti 

Jos tämä tehtävä ei ollut sinua varten, niin lähetä meille avoin hakemus.

Etsimme sinulle sopivamman työkohteen, määräaikaisen tai vakituisen.

Tutustu Maximukseen tästä: Etusivu - Maximus

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram