Työnjohtaja betoni / siltarakentamiseen

Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa

HAEMME TYÖNJOHTAJAA BETONI/SILTARAKENTAMISEEN!

 

Asiakasyrityksemme on rakentamisen monipuolinen asiantuntija, jonka palveluihin kuuluu silta- ja betonirakentamisen lisäksi mm. infra-, viher- ja ympäristörakentaminen. Työt tehdään alan parhaalla ja nykyaikaisella konekalustolla sekä rautaisella työnjohdolla. Asiakkaamme työllistää n. 350 henkilöä ja on toiminut alallaan jo yli 40 vuoden ajan. Vakiintuneita arvoja ovat osaaminen ja henkilöstön arvostaminen, kova työnteko sekä halu olla alansa edelläkävijä!

 

Työnjohtajana varsinainen toimenkuvasi on vastata asiakkaamme siltarakentamisen hankkeista ja urakoista Uudenmaan alueella.

Vastaat työmaan sopimuksen mukaisesta toteutumisesta, tiiviin tiimin johtamisesta ja sidosryhmien yhteistyön sujuvuudesta. Vastuullasi saattaa olla samanaikaisesti useampikin pienempi työmaa joten järjestelmällisyys on yksi avantekijöistä. Toimit Etelä-Suomen kohteissa Pohjois-Suomen vastaavan työnjohtajan käsiparina.

 

Työtehtäväsi mm.:

  • Työmaan päivittäisjohtaminen
  • Aikatauluttaminen ja budjetissa pysyminen
  • Laadun varmistaminen
  • Työturvallisuudesta huolehtiminen
  • Esihenkilönä toimiminen
  • Myönteisen ilmapiirin luominen

 

Mitä odotamme sinulta?

Voit olla joko alalle vastavalmistunut tai jo kokemusta kerryttänyt konkari. Koulutukseltasi voit olla esim. rakennusinsinööri tai rakennusmestari, mutta huomioimme haussa myös maarakennukseen ja muihin rakennusalan tehtäviin kouluttautuneet. Isoksi plussaksi katsomme tuntemuksen siltarakentamisesta tai betonityönjohtajan tehtävästä.

Voit olla jo FISE betonirakentamisen pätevyyden omaava tekijä, mutta asiakkaamme on myös valmis kouluttamaan sinut tulevaisuudessa.

Korjausrakentaminen on sinulle tuttua puuhaa ja osaat johtaa pientä tiimiä omalla ammattimaisella otteellasi. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Pystyt toimimaan itsenäisesti ja sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia. B-ajokortti on välttämätön.

 

Tehtävä alkaa kevään 2023 aikana.

Kiinteän kuukausipalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada tulokseen perustuvaa tuotantopalkkiota. Kyseessä on suorarekrytointi, eli solmit vakituisen työsuhteen suoraan asiakkaamme kanssa. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen kokeneempien siltatyönjohtajien vankalla kokemuksella!

 

Haastattelemme hakijat hakemusten saavuttua ja päätämme haun heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemus viipyilemättä linkin kautta ja kerro meille osaamisestasi. Ilmoita samalla koska voit aloittaa työt.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Pahlman 050 479 5217 ja myyntijohtaja Dinny Harjula puh: 050 479 5354 klo 8-16 välillä (arkisin).

 

Jos tämä tehtävä ei ollut sinua varten, niin lähetä meille avoin hakemuksesi.

Etsimme sinulle sopivamman työkohteen, määräaikaisen tai vakituisen.

Tutustu Maximukseen tästä: Etusivu - Maximus

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram