Työnjohtaja / Tuotantoinsinööri / Työmaainsinööri

Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa

Maximus --- Rakennusalan vahva työllistäjä jo vuodesta 2001 ---

Haemme Asiakkaallemme TYÖNJOHTAJAA / TUOTANTOINSINÖÖRIÄ / TYÖMAAINSINÖÖRIÄ 

Asiakkaamme on pk-seudulla toimiva vankan kokemuksen omaava rakennusalan yritys. Heille on tärkeää, että henkilöstö viihtyy yrityksen palveluksessa ja tästä syystä panostavat reippaasti henkilöstönviihtyvyyteen ja työyhteisön toimivuuteen. Työurat ovatkin heillä pitkiä ja henkilöstön toiveita entistä paremmasta työssä jaksamisesta ja viihtymisestä kuunnellaan herkästi. 

Rakentamisen projekteja ja hankkeita on sekä uudis-, että korjausrakentamisen ympärillä ja nyt haemme heille kokenutta korjausrakentamisen työnjohtajaa. 

Toivomme, että sinulta löytyisi kokemusta jo parin hankkeen verran ja tunnet korjausrakentamisen työmaan toiminnot sekä olet tottunut toimimaan työmaalla paikan päällä. Toimit työmaalla vastaavan työpäällikön/mestarin tiimissä.  

Vastuusi tehtävässä: 

  • Työmaalla tapahtuvat henkilöperehdytykset 
  • Työaikasuunnittelu 
  • Projektin aikataulujen laatimista ja toteutuksien seuraamista 
  • Kustannusten laskentaa ja hankinnat työmaan osalta 
  • Ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutumista ja valvontaa 

Tehtävä edellyttää rakennusalan koulutusta ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tiedämme myös, että työt opitaan töitä tekemällä, joten kokemuksen kertyminen on meille yhtä tärkeää.  

Työtehtävän kokonaisuus muokkautuu työntekijän kokemuksen ja osaamisen summasta. Vastuuta ja kasvumahdollisuutta on tarjolla laajalti!

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen, kokemukseen ja osaamisen perustuvan palkkauksen ja mainiot työsuhde-edut. 

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löytyessä. Haku päättyy 29.9. ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Dinny Harjula, puh. 050 479 5354.

 

Suora tie rakennusalan yrityksiin yhdellä hakemuksella! 
Kauttamme saat mahdollisuuden työllistyä nopeammin. Toimimme satojen eri rakennusalan toimijoiden kanssa ja näin saat suoraan kontaktin kaikkiin toimijoihin yhdellä hakemuksella. Esittelemme sinulle juuri sinua kiinnostavia työtehtäviä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksella. 

Maximus Oy on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimistomme sijaitsee Espoossa ja palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa. 

 

Jos tämä tehtävä ei ollut sinua varten, niin lähetä meille avoin hakemus.

Etsimme sinulle sopivamman työkohteen, määräaikaisen tai vakituisen.

Tutustu Maximukseen tästä: Etusivu - Maximus

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram