Työnjohtaja / Vastaava mestari

Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme Asiakkaallemme TYÖNJOHTAJAA / VASTAAVAA MESTARIA! Asiakkaamme on Uudenmaan alueella toimiva vakavarainen rakennusalan yritys.   

Luottamus. Palvelualttius. Osaaminen. Asiakasyrityksemme perusarvoihin kuuluu luottamus niin asiakkaan kuin työntekijänkin suuntaan. Se mitä sovitaan, siitä pidetään kiinni. He toimivat pääurakoitsijana ja kokonaisurakoitsijana työkohteissaan ja ovat erikoistuneet linjasaneerauksiin pääkaupunkiseudulla.  

Työntekijän ja asiakkaan kuunteleminen ja molemminpuolinen ymmärrys ovat toimineet menestysreseptinä jo vuosikymmenien ajan. Kun projektit toteutetaan laadukkaasti ja aikataulussa, on asiakkaiden helppo olla tyytyväisiä ja yritys saa ansaitsemansa arvostuksen. Haemmekin samojen arvojen kautta toimivaa työnjohtajaa, joka on halukas myös edelleen kehittämään toimintoja. 

Toivomme, että sinulta löytyisi kokemusta linjasaneerauksen saralta ja työmaan johtaminen on tuttua. Haemme työnjohtajaa ja/tai vastaavaa mestaria. 

Vastuullasi tehtävässä: 

  • Projektin aikatauluttaminen ja kustannusseuranta 
  • Työaikasuunnittelu ja alihankkija yhteistyö 
  • Viranomaisyhteistyö ja tarkastusten aikatauluttaminen ja projektointi 
  • Kustannustehokas työskentelytapa ja hankinnat tarvekohtaisesti 
  • Ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutumista ja valvontaa 
  • Henkilöjohtaminen ja työturvallisuus 

Toivomme tehtävään henkilöä, jolla on rakennusalan koulutus sekä vahvaa työnjohdon kokemusta ja/tai koulutus. Työn aloitus voi olla heti tai sopimuksen mukaan esim. oman työkohteesi päättymisen jälkeen. Työtehtävää on mahdollista muokata työntekijän kokemuksen mukaan, ja palkkamalli ja etuudet ovat keskusteltavissa tapauskohtaisesti.  

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löytyessä. Haku päätyy 3.10. ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä: 
Dinny Harjula, puh. 050 479 5354 tai Laura Pahlman, puh. 050 479 5217 

Suorin tie rakennusalan yrityksiin yhdellä hakemuksella! 
Kauttamme saat mahdollisuuden työllistyä nopeammin. Toimimme satojen eri rakennusalan toimijoiden kanssa ja näin saat suoraan kontaktin kaikkiin toimijoihin yhdellä hakemuksella. Esittelemme sinulle juuri sinua kiinnostavia työtehtäviä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksella. 

Maximus Oy on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimistomme sijaitsee Espoossa ja palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa. 

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram