Tuntikirjaus

Saari sähkösuunnittelijaksi

Jere Saari työskentelee tällä hetkellä sähkösuunnittelun ja sähkövalvonnan parissa. Hän oli alun perin kuusi kuukautta Maximuksella, jonka jälkeen hän oli pari kuukautta koulussa. Palattuaan Maximukselle hän työskenteli siellä noin seitsemän kuukautta. Jere koki, että työskentely Maximuksella oli edistävää, koska hän sai arvokasta työmaakokemusta ja asennuskokemusta, joita arvostettiin uudessa työpaikassa. Maximuksen toiminta vastasi hänen mielestään muita sähköfirmoja, tarjoten mahdollisuuksia oppia ja kehittyä. He olivat kiinnostuneita työntekijöiden työmaan sujumisesta ja hoitivat tarvittavat asiat nopeasti. Jeren mielestä Maximus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita rakennusalasta, tarjoten hyvät työympäristöt ja monipuoliset työmahdollisuudet. Hän kiittää Maximusta hyvästä työajasta ja toteaa, että palaisi mielellään takaisin, jos hän jatkaisi asennushommissa.
katso lisää
Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Rakennusalan parhaat tekijät

Etsitään yhdessä tekijä yrityksellesi. Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella tai ota yhteyttä suoraan yhteyshenkilöösi.
yhteystiedot
crossmenuarrow-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram