Tuntikirjaus

Maximus

Yritys

Kuten moni tietää, rakennusala on herkkä kausivaihteluille ja joskus osaavien tekijöiden löytäminen voi olla haastavaa. Samalla moni ammattilainen etsii itselleen sitä sopivinta työtä tai mielenkiintoisia vaihtelevia työkohteita. Me halusimme olla tähän sopiva ratkaisu sekä yrityksille että tekijöille. Tästä ajatuksesta tarinamme alkoi Etelä-Suomessa vuonna 2001.

Yksityisenä yrityksenä 20 vuotta kehitystä

Työpaikkojen ja työntekijöiden yhteen saattaminen on huolellista työtä. Kun yritys saa tarpeisiinsa vastaavan ammattilaisen ja työntekijä pääsee tekemään itselleen mieluista työtä, johon hänellä on paljon osaamista annettavana, ylletään yhdessä parhaisiin tuloksiin.

Meillä Maximuksella työssämme yhdistyvät nopea reagointi, tarkkuus sekä kauaskantoinen ote asiakkuuksien hoitamisessa. Olemme strateginen kumppani ja syvennymme aina huolellisesti kunkin asiakkaan ja hakijan tarpeisiin.

20-vuotisen taipaleemme aikana olemme kasvattaneet poikkeuksellisen kattavan rakennusalan kontaktiverkoston, jota hyödyntäen yhdistämme tehokkaasti parhaat tekijät ja rakennusalan työpaikat. Arjessa panostamme jatkuvaan ja suoraan palautteenvaihtoon asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa. Hyvät tulokset, keskinäinen luottamus ja avoimuus yhteistyössä ovat sitouttaneet monet asiakasyrityksistämme ja osaajistamme meihin vuodesta toiseen. Toimintamme on pysynyt vakaalla pohjalla rakennusalaa ravistelleista haasteista huolimatta.

Palvelumme on räätälöity asiakkaiden ja hakijoiden tarpeisiin

Rakennusalalla henkilöstövuokraus ja suorarekrytointi ammattilaisten toimesta on kustannustehokas valinta, ja siinä me olemme parhaimmillamme. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse käyttää aikaa osaajien löytämiseen tai rekrytoida kausiluontoiseen työhön tai yksittäisiin projekteihin työntekijää suoraan yritykseesi. Me etsimme sopivat ammattilaiset nopeasti hetkelliseen tai pidempiaikaiseen tarpeeseen, jotka voit halutessasi vakinaistaa yritykseesi myöhemmin. Tarvittaessa etsimme pätevät toimihenkilöt suoraan pitkäaikaisiin tai projektikohtaisiin tehtäviin yrityksesi työkohteeseen tai toimistoon.

Tunnemme rakennusalan käytännöt ja toimintaperiaatteet sekä tiedämme, miten ne tulee huomioida rekrytointiprosessissa.

Etsitpä millaisia rakentamisen ammattilaisia tahansa, me löydämme heidät puolestasi. Palvelumme ei pääty siihen, kun välittämämme työntekijä aloittaa työkohteessasi. Siitä palvelumme suurimmat hyödyt sinulle vasta alkavat. Yritysasiakkaana saat meistä ketterän ja luotettavan kumppanin, joka poistaa rekrytointihuolet arjestasi ja on nopeasti tavoitettavissasi yhden yhteyshenkilön kautta.

Rakennusalan ammattilaisena tai aloittelevana tulevaisuuden osaajana mahdollistat kauttamme erilaiset uramahdollisuudet rakennusalalla. Tarjoamme matalankynnyksen työnhakukanavan, jolloin voit hakea suoraan sinua kiinnostavia tehtäviä tai jättää meille avoimen hakemuksen, jolla olet mukana kaikissa sopivissa hauissa. Meidän tehtävämme on tarjota juuri sinulle sopivimpia työpaikkoja osaamisesi, mielenkiinnonkohteidesi ja tavoitteidesi mukaan.
20 v. juhlavuosi – Olemme vakiinnuttaneet asemamme vahvana rakennusalan toimijana
– Sami Reinikka, toimitusjohtaja

Toimitusjohtajalta

”Vuonna 2021 täytimme Maximuksella pyöreät 20 vuotta. Emme ole vielä seniori, mutta matkaa on taitettu jo kohtuullinen määrä. Olemme onnistuneet olemaan alan merkittävä kehittäjä koko tuon ajan.

Alusta asti olemme kokeneet rakennusalan omaksemme. Yhdessä asiakkaiden kanssa toteutetut onnistuneet projektit ovat tuoneet meille luotettavan kumppanin aseman, ja olemme vakiinnuttaneet asemamme vahvana rakennusalan toimijana.

Voin ylpeänä todeta, että asiakkaiden sitoutuminen meihin näkyy työntekijöillemme mahdollisuutena monipuoliseen työskentelyyn rakennusalan eri tehtävissä. Työntekijöitämme myös arvostetaan. Tämä näkyy erityisesti pitkinä työmahdollisuuksina sekä tavasta, kuinka työhömme suhtaudutaan.

Haluamme edelleen tehdä tätä matkaa yhdessä asiakkaidemme ja rakennusalan ammattilaistemme kanssa. Kiitämme niin työntekijöitä, asiakkaita kuin muitakin sidosryhmiä. Te olette mahdollistaneet tämän upean matkan. Kiitos kuuluu siis Teille!”

– Sami Reinikka, toimitusjohtaja
Rakennusalan vahva työllistäjä Maximus 20 vuotta

Rakennusalan parhaat tekijät

Etsitään yhdessä tekijä yrityksellesi. Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella tai ota yhteyttä suoraan yhteyshenkilöösi.
yhteystiedot

Ajankohtaista

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 viikko sitten
Sattumien sattuma! 😄🔧 Eilen vaihdettiin pakuunkin kesärenkaat, ja kuka muu kuin Maxim hoiti homman! Tässä tapauksessa nimi oli varmasti enne ja työt hoituivatkin ripeästi ammattitaidolla. 😄🚚  #kesärenkaat #hauskasattuma

Sattumien sattuma! 😄🔧 Eilen vaihdettiin pakuunkin kesärenkaat, ja kuka muu kuin Maxim hoiti homman! Tässä tapauksessa nimi oli varmasti enne ja työt hoituivatkin ripeästi ammattitaidolla. 😄🚚 #kesärenkaat #hauskasattuma ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

3 viikkoa sitten
Työmailla touhutaan vielä tovi, mutta kohta tulee aherrukseen pääsiäisen vapaapäivistä lovi. Aurinko paistaa ja rentoutuminen odottaa. Hyvää pääsiäistä kaikille rakennusalan sankareille! 👩‍🚒👷‍♂️☀️

#maximus #pääsiäinen #toimistokiinni #vapaapäivä #aurinkopaistaa #kevättulee #weekendvibes #mukavaapääsiäistä

Työmailla touhutaan vielä tovi, mutta kohta tulee aherrukseen pääsiäisen vapaapäivistä lovi. Aurinko paistaa ja rentoutuminen odottaa. Hyvää pääsiäistä kaikille rakennusalan sankareille! 👩‍🚒👷‍♂️☀️

#maximus #pääsiäinen #toimistokiinni #vapaapäivä #aurinkopaistaa #kevättulee #weekendvibes #mukavaapääsiäistä
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

3 viikkoa sitten
Tiedätkö, mikä on paras tapa virkistää mieltä ja ladata akkuja kesken kiireisen työpäivän? Lyhyt ulkoilu toimistokoiran kanssa! 🐾🌲 #toimistokoira #työhyvinvointi #tauonpaikka #virkistys #näinmeillä

Tiedätkö, mikä on paras tapa virkistää mieltä ja ladata akkuja kesken kiireisen työpäivän? Lyhyt ulkoilu toimistokoiran kanssa! 🐾🌲 #toimistokoira #työhyvinvointi #tauonpaikka #virkistys #näinmeillä ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

crossmenuarrow-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram