Loading...
Yritys 2020-12-17T17:01:32+02:00

Yritys

Sinun tehtäväsi on tehdä tulosta ja lunastaa asiakaslupauksesi, Maximus etsii puolestasi työtehtäviin tarvittavat tekijät. Laaja tekijäverkostomme ja nykyaikaiset rekrytointikanavat mahdollistavat oikeiden ammattilaisten saatavuuden, oikeaan aikaan.

Maximus tunnetaan erityisesti talonrakentamisen, infrarakentamisen ja talotekniikan ammattilaisten ja toimihenkilöiden välittäjänä. Olemme keskittyneet rakennusalan ammattilaisten henkilöstöpalveluihin jo vuodesta 2001 lähtien ja liiketoimintamme on kasvanut jatkuvasti. Asiakkaillemme olemme strateginen ja joustava kasvun mahdollistava kumppani. Maximuksen asiakkaana saat joustavia resursseja työmaallesi ja liiketoimintaasi. Olipa tarpeesi tilapäinen tai pitkäaikainen, välitämme ammattimaista työvoimaa rakennusalan moninaisiin työtehtäviin. Tuottavilla sekä osaavilla työntekijöillämme olemme ansainneet asiakkaidemme luottamuksen.

Panostamme työntekijöiden varustamiseen ja huolehdimme, että heillä on työtehtävään vaaditut laadukkaat säänmukaiset työvaatteet ja työtehtäviin vaadittavat työkalut. Maximukselta lähdetään työmaalle aina oikein varusteltuna, hyvällä asenteella!

Uratarinat

Maximus 2018

Katso suurempana

Jari Kärpänen, timpuri

Siirry tästä uratarinaan

Jere Saari, sähkömies

Siirry tästä uratarinaan

Autamme bisneksesi kasvuun

Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä!

Ota yhteyttä!