Tuntikirjaus

Suorarekrytointi

Toimihenkilöiden suorarekrytoinnit ja projektikohtaiset työsopimukset joustavasti

Löydä ammattilainen toimistoon tai työkohteeseen! Välitämme talonrakentamisen, talotekniikan ja infra-alan toimihenkilöitä. Avullamme täytät vaativatkin tehtävät tai projektikohtaiset toimeksiannot – rekrytointialan ammattilaisina me hoidamme kaiken puolestasi ja pääset valitsemaan tarpeeseesi sopivimman tekijän vaivattomasti. Toimeksianto voi olla pitkäaikainen tai projektikohtainen, joustavasti oman tarpeesi mukaan.

Parhaista ammattilaisista kilpaileminen kannattaa antaa osaavan rekrytointikumppanin hoidettavaksi. Me Maximuksella olemme tässä parhaimmillamme. Yhteistyö kanssamme tarkoittaa sinulle vapautuvia resursseja, kun et joudu käyttämään omaa aikaasi hakuilmoituksiin, hakemusten läpikäymiseen ja haastattelukierroksiin. Ammattilaisten rekrytoiminen kauttamme on sinulle vaivaton ja tehokas prosessi, joka tuo tuloksia. Parin vuosikymmenen aikana olemme luoneet toimihenkilöiden rekrytointiin tehokkaan toimintamallin, jonka avulla löydämme tarpeeseesi sopivimmat vaihtoehdot alan ammattilaisten verkostoistamme.

Kerro meille tarpeesi, niin me tartumme heti toimeen sopivan ammattilaisen löytämiseksi. Emme veloita rekrytointipalkkiota ennen kuin olet kirjoittanut sopimuksen valitsemasi tekijän kanssa. Halutessasi saat meiltä osaajat myös lyhyempiin projekteihin henkilöstövuokrauksemme kautta, jolloin sinulla on mahdollisuus vakinaistaa haluamasi henkilö yritykseesi myöhemmin.

Näin rekrytoit toimihenkilön kauttamme

Kun sinulla on tarve pitkäaikaiselle tai projektikohtaiselle ammattilaiselle, suorarekrytointimme on sinulle erinomainen vaihtoehto. Välitämme rakennusalan toimihenkilöt työkohteisiin ja toimistoon. Koko prosessi onnistuu kauttamme nopeasti ja vaivattomasti. Teemme kaikkemme, jotta löydämme sinulle sopivimman toimihenkilön.

Rekrytointiprosessimme:

 1. Toimeksianto ja alkukartoitus
 2. Kerro meille tarpeesi, niin tartumme heti toimeen! Kartoitamme toiveesi, tarkennamme hakukriteerit kanssasi sekä sovimme rekrytoinnin aikataulusta tavoitteidesi mukaisesti.

 3. Työpaikkailmoituksen luonti
 4. Luomme tarpeitasi vastaavan avoimen työnhakuilmoituksen ja vastaamme sen julkaisemisesta omissa kanavissamme ja yhteistyöverkostoissamme. Varmistamme, että hakuilmoitus saa runsaasti näkyvyyttä tavoiteltavissa kohderyhmissä.

 5. Hakujen optimointi ja buustaus
 6. Käytämme useita kanavia ja seuraamme jatkuvasti ilmoituksen toimivuutta. Tarvittaessa teemme muutoksia hakuaikana, jotta saamme riittävästi hakuasi vastaavia potentiaalisia hakijoita.

 7. Hakijoiden haastattelu
 8. Hakemusten ja puhelinhaastattelujen perusteella tapaamme tehtävään parhaiten soveltuvat hakijat. Haastatteluissa käymme läpi muun muassa hakijan työhistorian, koulutustaustan sekä alaan liittyvän osaamisen. Arvioimme myös hakijan asennetta sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja hänen omia toiveitaan unohtamatta. Tarkistamme myös kaikkien haastateltujen hakijoiden suositukset.

 9. Ehdokkaiden esittely
 10. Esittelemme sinulle tehtävään soveltuvimmat hakijat ja pääset valitsemaan, kenen kanssa etenet.

 11. Sopimus
 12. Voit valita työyhteisöösi parhaiten sopivan ammattilaisen! Veloitamme rekrytointipalkkiomme vasta, kun olet allekirjoittanut työsopimuksen valitsemasi työntekijän kanssa.

 13. Seuranta ja suositukset
 14. Työn aloittamisen jälkeen olemme sinuun ja työntekijään yhteydessä ja varmistamme, että rekrytointi on ollut molemmin puolin onnistunut ja että me olemme onnistuneet toimeksiannossa.

Aloita toimihenkilön suorarekrytointi!

Kerro meille tarpeesi, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Laaja ammattilaisten verkostomme, kattavat ilmoittelukanavamme sekä ammattimainen rekrytointiprosessimme varmistavat, että löydät tarpeeseesi parhaiten sopivan ammattilaisen.
yhteystiedot

Ajankohtaista

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 viikko sitten
Sattumien sattuma! 😄🔧 Eilen vaihdettiin pakuunkin kesärenkaat, ja kuka muu kuin Maxim hoiti homman! Tässä tapauksessa nimi oli varmasti enne ja työt hoituivatkin ripeästi ammattitaidolla. 😄🚚 #kesärenkaat #hauskasattuma

Sattumien sattuma! 😄🔧 Eilen vaihdettiin pakuunkin kesärenkaat, ja kuka muu kuin Maxim hoiti homman! Tässä tapauksessa nimi oli varmasti enne ja työt hoituivatkin ripeästi ammattitaidolla. 😄🚚 #kesärenkaat #hauskasattuma ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

3 viikkoa sitten
Työmailla touhutaan vielä tovi, mutta kohta tulee aherrukseen pääsiäisen vapaapäivistä lovi. Aurinko paistaa ja rentoutuminen odottaa. Hyvää pääsiäistä kaikille rakennusalan sankareille! 👩‍🚒👷‍♂️☀️

#maximus #pääsiäinen #toimistokiinni #vapaapäivä #aurinkopaistaa #kevättulee #weekendvibes #mukavaapääsiäistä

Työmailla touhutaan vielä tovi, mutta kohta tulee aherrukseen pääsiäisen vapaapäivistä lovi. Aurinko paistaa ja rentoutuminen odottaa. Hyvää pääsiäistä kaikille rakennusalan sankareille! 👩‍🚒👷‍♂️☀️

#maximus #pääsiäinen #toimistokiinni #vapaapäivä #aurinkopaistaa #kevättulee #weekendvibes #mukavaapääsiäistä
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

3 viikkoa sitten
Tiedätkö, mikä on paras tapa virkistää mieltä ja ladata akkuja kesken kiireisen työpäivän? Lyhyt ulkoilu toimistokoiran kanssa! 🐾🌲 #toimistokoira #työhyvinvointi #tauonpaikka #virkistys #näinmeillä

Tiedätkö, mikä on paras tapa virkistää mieltä ja ladata akkuja kesken kiireisen työpäivän? Lyhyt ulkoilu toimistokoiran kanssa! 🐾🌲 #toimistokoira #työhyvinvointi #tauonpaikka #virkistys #näinmeillä ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram