Loading...
Suorarekrytointi 2020-12-17T17:02:12+02:00

Toimihenkilöt

Suorarekrytoinnit ja projektikohtaiset sopimukset joustavasti! Välitämme rakennusalan toimihenkilöt työmaalle ja toimistoon. Maximus hoitaa koko rekrytointiprosessin puolestasi luotettavasti ja ammattitaidolla.

Tarjoamme joustavia ratkaisuja toimihenkilöiden rekrytointeihin. Kun sinulla on tarve pitkäaikaiselle ammattilaiselle, on suorarekrytointi erinomainen vaihtoehto. Lyhyempiin projekteihin löytyy apua henkilöstövuokrauksen kautta, jossa on mahdollisuus myös vakinaistaa kyseinen henkilö yritykseesi myöhemmin.

Käsittelemme toimihenkilöiden rekrytointeihin liittyvät sopimuskäytännöt aina tapauskohtaisesti tilaajayrityksen kanssa. Yhtenä tärkeänä osana sopimusta on huolehtia hakijoidemme henkilötietosuojasta.

Rekrytointiprosessin alkuvaiheista ei tule erillistä veloitusta. Rekrytointipalkkiomme veloitetaan, kun valittu työntekijä on allekirjoittanut työsopimuksen tilaajayrityksen kanssa.

1.

Tarvekartoitus

Kartoitamme tapauskohtaisesti asiakkaan toiveet ja tarpeet sekä tarkennamme hakukriteerit yhdessä asiakkaan kanssa sekä sovimme rekrytoinnin aikataulusta.

2.

Hakuprosessi

Hakuilmoituksissa käytössämme on nykyaikaiset eri mediat, lisäksi tavoitamme hakijoita tapahtumien ja erilaisten verkostojen kautta. Teemme hakijoista esikarsinnan hakemusten ja puhelinhaastatteluiden perusteella, jonka jälkeen tapaamme tehtävään parhaiten soveltuvat hakijat henkilökohtaisesti. Haastattelussa käymme läpi hakijan työhistorian, koulutustaustan sekä alaan liittyvän osaamisen ja arvioimme hakijan persoonallisuutta, asennetta sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja hänen omia toiveitaan unohtamatta. Tarkistamme kaikkien haastateltujen hakijoiden referenssit.

3.

Valinta

Esittelemme soveltuvimmat hakijat asiakkaalle. Asiakas valitsee haluamansa hakijat omaan haastatteluunsa ja suorittaa lopullisen valinnan.

4.

Seuranta

Olemme yhteydessä sekä asiakkaaseen että työntekijään varmistaaksemme, miten rekrytointi on onnistunut.

Tutustu meihin alta!

Katso video Maximuksesta tästä!

Autamme bisneksesi kasvuun

Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä!

Ota yhteyttä!