Tuntikirjaus

Työntekijäpalautteet

Mitä työntekijämme sanovat meistä? Pyysimme työllistetyiltä työntekijöiltämme palautetta toiminnastamme ja alla muutamia saamiamme vastauksia. Tutustu työntekijöidemme kokemuksiin!

Työllistetyille työntekijöille esittämämme kysymykset

1) Millainen Maximus on työnantajana / Mistä erityisesti pidät Maximuksella työskentelystä?
2) Miten kehuisit meitä / Miten erotumme eduksemme muista?
3) Kerro hauska muisto tai tapahtuma sinun ja Maximuksen työhistoriasta.
Saamiamme vastauksia:
Maximus on mielestäni rehellinen ja luotettava työnantaja, ja toimiston väkeä on helppo lähestyä eri asioissa. Olen päässyt kehittämään osaamistani ja koen viihtyväni maximuksella jatkossakin.
– Eero

1) Maximus on mielestäni työnantajana mukava, reilu ja luotettava, palkka tulee ajallaan ja yhteydenpito toimii hienosti kaikkiin, erityinen kiitos taloushallintoon josta aina saa pikaisen vastauksen asiaan kuin asiaan.

2) Teillä arvostetaan ja kuunnellaan työntekijää, laadukkaat työtarvikkeet saa halutessaan ja nopealla aikataululla, palkka maksetaan ajallaan ja kaikki toimii hienosti🙂👍ja Maximuksen henkilökunta on mukavaa porukkaa!
Yst. terv. Sari
Olen kohta 10v työskentellyt maximuksessa. Voin kehua maximusta sen verran ettei ole koska tullut epäselvyyksiä rahojen kanssa. Palkka on aina tilillä sovittuna päivänä ja kaikki mahdolliset edut kun matka.- ateriakorvaukset on maksettu. Työvaatteet ja välineet olen aina saanut. Tämä on tärkeintä. Vaikka onkin tullut muita hyviä työtarjouksia arvostan Maximusta sen verran että koitan olla 10v asti ainakin 🙂
Yst. terv. Kaimo
Se mitä sovitaan myös pitää.
- Arto
Hyvä työnantaja. Homma pelaa ja palkka tulee. Laiton työhousuista kuvan, nii soitettiin heti että haje uuvet housut.
- Kimmo
1. Hommat sujuu mutkattomasti ja jos varusteista on puutetta niin soitto yleensä riittää ja puuttuvat varusteet saa vrk. Sisällä

2. Nuorekas ja uudenmaan paras taustatiimi ja paras rekrytointi palvelu, neuvoa saa virka-ajan ulkopuolellakin ja viikonloppuna.

3. Kävin haastattelussa ja seuraavana päivänä pääsin jo töihin. Tämä on nopein koskaan tehty rekrytointi mitä olen ikinä kokenut vuokratyöntekijänä😊
- Teemu
1. Ihan mainio, osaavat huomioda työntekijän tarpeet ja osaamiset.

2. Kattavat työt josta saa hyviä sekä huonoja kokemuksia eri työmaista josta saa kokemuksia ja visioita oman uran luomiseen.

3. Minulta kerran varastettiin 6ah työkalun akku työmaalla ja kun kerroin maximukselle siitä niin he halusivat korvata sen 2kpl 4ah akulla mutta otin vain yhden, kun en kehdannut ottaa kaksi akkua.
- Ibrahim
Maximus on hyvä työnantaja. Pidän siitä erityisesti, että työkohteet ja työtehtävät ovat monipuolisia.
- Hossein
Olette ollut rehelliset työnantajat.
- Peeter
Maximus on hyvä vaihtoehto kesätyöntekijöille. Voit valita itsellesi sopivan mittaisen tarjolla olevista keikoista 5/5.
- Tomi
”Hyvä ilmapiiri tervehenkinen ilmapiiri jo työhaastattelussa huomasin rakennusalan tietäjiä ei oo mitään lipertelyä”
- Jouni
Minun arvio: Olin aikaisemmin todella tyytyväinen ja nyt myös. Ystävällinen työnjohto, minulla on ainoastaan positiivisia kokemuksia.
- Mati
Olen ollut Maximuksella tammikuusta 2017 lähtien. Mitä ajattelen työnantajista - En tiedä onko minulla onnekas, mutta minun on myönnettävä, se on mukavaa porukkaa! Kuinka kehua heitä… Kiitosta saan paljon.
- Anita

Liity rakennusalan ammattilaistemme joukkoon!

Rakennusalan ammattilainen – vain yhdellä yhteydenotolla mahdollistat useita työmahdollisuuksia. Voit työllistyä kauttamme joko määräaikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen.

Meillä Maximuksella on erinomainen toimialatuntemus sekä hyvät ja pitkät asiakassuhteet rakennusalan yritysten kanssa yli 20 vuoden ajalta. Kun työllistyt kauttamme, saat toimeksiantokohtaisen yhteyshenkilön, joka tuntee sinut ja asiakasyrityksen. Tarjoamme sinulle sopivimpia työtehtäviä, joista pääset valitsemaan itsellesi mieluisimmat.

Tuo osaamisesi meille, me hoidamme loput!

1. Hae avointa työpaikkaa tai jätä avoin hakemus
2. Otamme sinuun yhteyttä
3. Kartoitamme sinulle sopivimmat työmahdollisuudet
yhteystiedot
crossmenuarrow-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram