Tuntikirjaus

Avoin hakemus maanrakennustyöntekijöille

Sijainti: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Vantaa

Maximus – Rakennusalan vakavarainen työllistäjä yli 20 vuoden kokemuksella!

 

Etsimme jatkuvasti motivoituneita ja kokeneita maanrakennuksen ammattilaisia Maximuksen tiimiin.

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä joukkoomme!

Tällä hetkellä haemme mm. Maanrakentajia, Perämiehiä, Kaivinkoneenkuljettajia, Pyöräkoneenkuljettajia ja Maanrakennuksen apumiehiä.

Miksi valita Maximus:

  • Kokemus ja verkosto: Yli kahden vuosikymmenen kokemuksemme antaa meille syvällisen ymmärryksen työmarkkinoiden tarpeista ja mahdollisuuksista. Lisäksi meillä on vahva verkosto alan johtavien yritysten kanssa, mikä avaa ovia monipuolisiin työmahdollisuuksiin.

  • Pitkäaikaiset toimeksiannot ja vakinaistumismahdollisuudet: Tarjoamme mahdollisuuden pitkiin ja vakinaisiin toimeksiantoihin asiakasyrityksissämme. Haluamme rakentaa kestäviä suhteita työntekijöihimme ja tarjota heille vakaita työmahdollisuuksia, jopa mahdollisuuden vakinaistua.

  • Vakaavarainen yritys: Olemme vakaavarainen suomalainen yritys, jolla on vahva taloudellinen pohja. Voit luottaa siihen, että työpaikkasi Maximuksella on turvallinen ja kestävä.
  • Positiivinen ilmapiiri: Meillä vallitsee positiivinen ja kannustava ilmapiiri, joka kannustaa sinua antamaan parhaasi joka päivä. Arvostamme avointa vuorovaikutusta ja tiimityötä, mikä tekee työskentelystä Maximuksella mielekästä ja innostavaa.

  • Aito viihtyvyys: Meillä Maximuksella viihdytään aidosti. Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme ja lue Maximuksen työntekijöiden uratarinoita, niin näet, miksi monet ovat valinneet jäädä pitkäaikaisiksi työntekijöiksi meidän joukkoomme.

Mitä odotamme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta maanrakennuksesta
  • Motivaatiota ja positiivista asennetta työntekoon
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia 

 

Kun olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja haluat olla osa ammattitaitoista tiimiä, ota yhtettä!

Lue lisää meistä www.maximus.fi ja liity Maximuksen ammattilaisten joukkoon – rakennetaan yhdessä parempaa huomista!

 

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram