Tuntikirjaus

Infra-alan työmaapäälikkö

Sijainti: Kokkola, Jyväskylä, Hamina, Kotka, Kouvola, Lempäälä, Nokia, Tampere, Oulu, Raahe, Ylivieska, Espoo, Helsinki, Vantaa

Maximus --- Rakennusalan vahva työllistäjä jo vuodesta 2001 ---

HAEMME TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ ja TYÖNJOHTAJIA ASFALTOINTI- JA MAANRAKENNUS -TOIMEKSIANTAJILLEMME!

TYÖKOHTEITA ON TARJOLLA: Kuopio, Jyväskylä, Ylivieska, Kokkola, Raahe, Oulun seutu, Uusimaa/Pk-Seutu. Pirkanmaa, Kymenlaakso.

Etsimme nyt työmaapäällikköjä infra-alan hankkeisiin eri paikkakunnille! Osaamisesi voi koostua maanrakennuksesta, asfaltoinnin toimialalta tai siltojen ja ratatyömaiden parista.

Asiakkaamme on johtavia toimijoita asfaltti liiketoiminta-alueella. Heidän vastuullaan on lämpimän, puolilämpimän ja kylmän asfaltin valmistus ja levityksestä toimenpiteet niin yksityisille kuin julkisillekin asiakkaille -huolto- ja uudiskohteissa.

Tehtävänkuva:

Työmaapäällikkönä olet tärkeässä asemassa huolehtimassa töiden suunnitelmien mukaisesta toteutumisesta. Johdat oman vastuualueesi työmaatoimintaa osana hankkeen työnjohtoa. Tehtäviisi kuuluu mm. lähiesimiehenä toimiminen työmaalla, ennakko-, aikataulu- ja resurssisuunnittelu, aikataulujen ja taloudellisten tavoitteiden varmistaminen sekä työturvallisuudesta ja laadusta huolehtiminen.

Pääsääntöiset työtehtävät:

  • Vastaat nimetyistä työmaista- ja työkohteista kokonaisvaltaisesti
  • Vastaat lisä- ja muutostöiden laadullisesta puolesta ja aikataulun pitävyydestä
  • Vastuullasi on koko tiimin ja työmaan henkilöstön sujuva yhteistyö
  • Vastaat työmaan työturvallisuudesta sekä projektin kustannussuunnittelusta ja raportoinnista ja projektin kustannusseurannasta

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (rakennusmestari/rakennusinsinööri). Voit olla hiljattain valmistunut, tai omata jo kokemusta esimiestehtävistä. Myös kokemus asiakasrajapinnassa työskentelystä katsotaan eduksi. Et pelkää työn tavoitteellisuutta ja tulosvastuuta, ja sinulla on aikaansaava ja päättäväinen työote. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Hallitset hyvin laajojakin kokonaisuuksia ja omaat hyvän paineensietokyvyn.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

  • Vakituisen työsuhteen (suoraan asiakkaamme kirjoille)
  • Kilpailukykyisen palkan kokemuksesi mukaan
  • Joustava työyhteisö, jossa työt tehdään yhdessä
  • Erinomaiset edut ja kattavat työterveyspalvelut

Tehtävän aloitus on sovittavissa.  Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, eli lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Ilmoita samalla koska voit aloittaa työt.

Olemme yhteydessä hakemusten perusteella sopivimpiin kandidaatteihin hakemuksesi saavuttua.

Lisätietoja tehtävästä saat myyntijohtaja Dinny Harjulalta puh: 050 479 5354 klo 8-16 välillä (arkisin).

Tutustu Maximukseen tästä: Etusivu - Maximus

 

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram