Tuntikirjaus

Maarakentajia Uudellemaalle

Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Maximus – Rakennusalan vakavarainen työllistäjä yli 20 vuoden kokemuksella!

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoituneita ja ammattitaitoisia maarakentajia, jotka haluavat olla mukana rakentamassa merkityksellisiä kohteita. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden liittyä osaksi ammattitaitoista tiimiämme. Useita työkohteita ympäri Uusimaata vuoden 2024 kesän alusta alkaen!

 

MIKSI VALITA MEIDÄT?

 1. Monipuoliset työtehtävät: Tarjolla vaihtelevia työtehtäviä, mm. putki-, viemäri- ja kaivoasennuksia, salaojituksia, kaivinkoneen perämiehentöitä sekä katekankaiden levitystä ja styroksien laittoa.
 2. Luotettavuus: Olemme toimineet alalla yli 20 vuoden ajan. Luotettavuutemme ja vahva taustamme takaavat sinulle turvallisen ja vakaan työympäristön.
 3. LaatuOlemme ylpeitä laadukkaasta työstämme. Sitoudumme tinkimättömään laatuun, ja se näkyy kaikessa, mitä teemme.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

 • Vähintään 1 vuoden kokemusta maarakentajan töistä.
 • Kyky käyttää tasolaseria (mahdollisesti myös putkilaseria).
 • Tärylätkän käytön hallintaa.
 • Kyky lukea maarakennuskuvia ja ottaa korkoja.
 • B-ajokortti ja oma auto käytössä.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

 • Kilpailukykyinen palkkaus (infra TES), luotettava palkanmaksaja
 • Laadukkaat sään mukaiset työvarusteet ja työkalut tarvittaessa
 • Mahdollisuus kasvaa ja kehittyä työurallasi
 • Koko työyhteisön tuki ja oma yhteyshenkilö

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta ja haluat olla mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta, lähetä meille hakemuksesi CV:n kera (sisältäen suosittelijoiden tiedot) alla olevan linkin kautta.

Liity sinäkin joukkoomme – yhdessä luomme kestäviä ratkaisuja ja nostamme rakentamisen tasoa!

 

Meillä Maximuksella on vahva toimiala osaaminen talonrakentamissa, talotekniikassa ja infra-alalla. Yli 20 vuoden kokemuksemme ja poikkeuksellisen laajat verkostomme ovat alan kärkeä. Olemme vakavarainen yritys, jonka positiivinen ilmapiiri ja ammattitaitoinen organisaatio ovat luoneet meille vahvan maineen työnantajana. Toimimalla ihmisläheisesti olemme sitoutuneet luomaan työympäristön, jossa jokainen tuntee itsensä arvostetuksi ja tulee kuulluksi. Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme ja lue Maximuksen työntekijöiden uratarinoita. Meillä viihdytään aidosti!

Etusivu - Maximus

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram