Tuntikirjaus

Työmaapäällikkö

Sijainti: Pirkanmaa, Tampere, Kuopio, Espoo, Helsinki, Vantaa

Maximus – Rakennusalan vakavarainen työllistäjä yli 20 vuoden kokemuksella!

HAEMME KAHTA TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ INFRA-ALAN HANKKEISIIN.

Oletko rakennusalan ammattilainen, vastuuta janoava ja itseohjautuva tiimipelaaja? Etsimme nyt työmaapäällikköjä infra-alan hankkeisiin eri paikkakunnille - Työmaita eri paikkakunnilla, esim. Kuopio, Tampere, Helsinki, Espoo ja Vantaa. 

Asiakasyrityksemme on infra-alan tunnettu perheyhtiö, joka on alallaan suunnannäyttäjä sekä kestävän kehityksen edelläkävijä koko rakentamisen prosessiensa kautta. Yrityksen tahtotila on olla niin henkilökunnalleen kuin asiakkailleen läpinäkyvä ja suoraselkäinen infrarakentamisen kumppani, jossa työn jälki laadukasta.

Tehtävänkuva:

Työmaapäällikkönä vastaat nimetyistä työmaista ja projekteista. Yhdessä tiimisi kanssa ohjaat työmaata laadukkaaseen lopputulokseen ja johdat työmaiden eri vaiheita. Vastaat työmaan sopimuksen mukaisesta toteutumisesta - huolehtien aikataulusta ja budjetista sekä aliurakoitsijoista ja kumppaneista. Sinulla on hyvät verkostoitumis-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä osaat luoda myönteisen ja kannustavan työilmapiirin. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja saat pidettyä langat käsissäsi nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Pääsääntöiset työtehtävät:

• Vastaat nimetyistä työmaista- ja työkohteista kokonaisvaltaisesti
• Valvot työmaan etenemistä ja varmistat laadukkaan lopputuloksen
• Huolehdit aikatauluista, työturvallisuudesta ja säännösten ja määräysten noudattamisesta työmaillasi.
• Vastaat lisä- ja muutostöiden laadullisesta, ajallisesta sekä toimivuudesta
• Vastuullasi on koko tiimin ja työmaan henkilöstön sujuva yhteistyö
• Vastaat työmaan työturvallisuudesta sekä projektin kustannussuunnittelusta ja raportoinnista ja projektin kustannusseurannasta

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta aikaisempaa työnjohtokokemusta infra-alalta. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla soveltuva koulutus (esim. rakennusmestari tai -insinööri). Toimit työnjohtajana vastuullisesti ja motivoituneesti sekä johdat tiimiäsi ammattimaisella otteella.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

• Vakituisen työsuhteen (suoraan asiakkaamme kirjoille)
• Kilpailukykyisen palkan kokemuksesi mukaan
• Reilun ja mukavan työporukan

Tehtävän aloitus on sovittavissa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, eli lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Ilmoita samalla mihin kohteeseen haet töihin ja koska voit aloittaa työt.
Olemme yhteydessä hakemusten perusteella sopivimpiin kandidaatteihin hakemuksesi saavuttua.

Lisätietoja tehtävästä saat myyntijohtaja Dinny Harjulalta puh: 050 479 5354, klo 8-16 välillä (arkisin).

Tutustu Maximukseen tästä: Etusivu - Maximus

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram