Tuntikirjaus

Työnjohtaja siltarakentamiseen

Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kirkkonummi, Tuusula, Vantaa

Maximus --- Rakennusalan vahva työllistäjä jo vuodesta 2001 ---

Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen johtaa siltarakentamista arvostetussa ja monipuolisessa infrarakentamisen yrityksessä!

Etsimme kokenutta ja motivoitunutta siltarakentamisen työnjohtajaa vastaamaan mielenkiintoisesta hankkeestamme pääkaupunkiseudulla. Työskentelet yhdessä ammattitaitoisen ja tiiviin tiimin kanssa. Varmistat, että työt sujuvat sopimuksen mukaisesti, budjetissa pysytään ja laatu on ensiluokkaista. Huolehdit myös sidosryhmien yhteistyöstä ja työturvallisuudesta. Toimit esihenkilönä, ja luot myönteisen ilmapiirin, joka inspiroi tiimisi saavuttamaan huippusuorituksia.

Asiakasyrityksemme on alansa edelläkävijä, jonka arvot perustuvat henkilöstön arvostamiseen, kovaan työntekoon ja laadukkaaseen työskentelyyn. Konsernin edut takaavat sinulle erinomaiset työolosuhteet ja mahdollisuuden työskennellä alan parhaalla ja nykyaikaisella konekalustolla.

Toivomme sinulta:

Etsimämme henkilö omaa vahvan kokemuksen siltarakentamisen työnjohdosta ja kokemuksen korjausrakentamisen työmaajohdosta. Edellytämme tehtävään valitulta soveltuvaa koulutusta, kuten rakennusmestari tai -insinööri. B-ajokortti on välttämätön. Voit olla jo FISE betonirakentamisen pätevyyden omaava tekijä, mutta asiakkaamme on myös valmis kouluttamaan sinut tulevaisuudessa. Odotamme sinulta kokemusta korjausrakentamisen työmaajohdosta. 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme vakituisen työsuhteen suoraan asiakkaamme kanssa, sekä mahdollisuuden saada tulokseen perustuvaa tuotantopalkkiota. Sinulla on myös mahdollisuus päästä kokeneempien siltatyönjohtajien perehdytykseen ja hyödyntää heidän laajaa kokemustaan. Ja kun tämä projekti saadaan päätökseen, siirrymme aloittamaan uusia mielenkiintoisia hankkeita.

Tämä ainutlaatuinen tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja haku päätetään sopivan hakijan löydyttyä. Lähetä CV:si alla olevan linkin kautta ja kerro meille osaamisestasi sekä milloin voit aloittaa työt.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8-16 välillä: rekrytointikonsultti Laura Pahlman puh 050 479 5217 ja myyntijohtaja Dinny Harjula puh 050 479 5354.

Tutustu Maximukseen tästä: Etusivu - Maximus

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram