Työnjohtaja

Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa

Maximus --- Rakennusalan vahva työllistäjä jo vuodesta 2001 ---

Haemme reipasta ja positiivista TYÖNJOHTAJAA piharakennustöihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme työhön osallistuvaa työnjohtajaa piharakennustöihin. Yritys on perustettu vuonna 2020, erikoistunut viherrakennusrakennustöihin ja toimii Uudellamaalla. Heillä on rento ja reilu työilmapiiri, ja he työllistävät ajankohdasta riippuen 15-30 henkilöä. Heille merkitsee eniten asenne, asiakaslähtöisyys ja aito halu oppia uutta!

Tehtävänkuva:

Yrityksellä on tällä hetkellä käynnissä 20 työmaata, joista osaan näistä vastuullasi tulee olemaan pääasiassa pihatöiden johtaminen.  Työmaat ovat suureksi osaksi saneerauskohteita rakennuspuolella ja pitävät sisällään laajalti mullan siirtoa ja istutuksien johtamista. Tehtävänäsi on varmistaa projektien eteneminen sovitussa aikataulussa ja huolehtia, että tiimisi hoitaa työnsä sovitusti. Näytät mallia omalla positiivisella, ahkeralla ja reippaalla asenteella muulle tiimille, ja tuuraat itse pihatöissä tarvittaessa. Asioit tukussa ja teet tarvittavat hankinnat.

Kiireestä huolimatta teet töitä luontaisesti myönteisellä asenteellasi ja osaat toimia ammatillisesti esihenkilön roolissa. Mikäli havaitset kohteessa lisämyynnin mahdollisuuden/tarpeen, osaat myös myydä lisää asiakkaalle. Lyhyesti sanottuna tulet olemaan henkeä nostattava työnjohtaja ja kokonaisvaltainen apukäsi yrityksen johdolle!

Odotamme sinulta:

Rakennusala on sinulle entuudestaan tuttu ja sinulle on kertynyt kokemusta pihatöistä. Toimit sujuvasti suomen kielellä, englannin kielen katsomme eduksesi. Hyvä lisä on myös mikäli sinulta löytyy E-kortti. Olet hyvällä huumorintajulla varustettu toimelias tiimipelaaja ja uskottava esihenkilö, joka laittaa itsekin mielellään sormet multaan!

Tehtävä alkaa heti sopivan löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pikaisesti! Kirjaa hakemukseen palkkatoiveesi ja milloin voit aloittaa työn. Haku päättyy 29.9.

Lähetä hakemus linkin kautta ja kerro meille osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Dinny Harjula, puh: 050 479 5354, klo 8-16 välillä.

Jos tämä tehtävä ei ollut sinua varten, niin lähetä meille avoin hakemus.

Etsimme sinulle sopivamman työkohteen, määräaikaisen tai vakituisen.

Tutustu Maximukseen tästä: Etusivu - Maximus

hae paikkaa

Tuo ammattitaitosi meille – me huolehdimme lopusta!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kauttamme pitkäkestoisesti – kuten moni rakennusalan ammattilainen tekeekin, sillä alan ammattilaisten keskuudessa olemme pidetty ja luotettava työnantaja.

Huolehdimme siitä, että sinulle on tarjolla mielenkiintoasi ja osaamistasi vastaavia töitä, joista voit valita itsellesi mieluisimmat. Toivommekin sinun viihtyvän riveissämme mahdollisimman pitkään!

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä ja etsimme sinulle sopivimman työn.
crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram